Автор Тема: Какво представлява българина?  (Прочетена 10957 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Форумният маневрист

 • Временно отсъстващ
 • Професионален шофьор
 • ***
 • ****
 • Публикации: 245
 • С лекарска забрана за влизане във форуми ;-)
Re: Какво представлява българина?
« Отговор #30 -: 07 Януари 2017 год. 10:37 часа »
Не, не е българин. Циганин е. Многократно осъждан престъпник. Рецидивист.
Едва ли има нормален човек, който да може да изгледа равнодушно ужасяващото видео от берлинското метро и да не му кипне кръвта. Да не му се прииска да грабне парче арматура и да размаже незабавно главите на приматите, които в група, без повод, нападат в гръб нищо неподозираща, беззащитна жена. Що за повредено животно трябва да си, за да риташ жена в гръб?
Циганинът Светослав Стойков е от най-добрата реколта „угнетени“, „дискриминирани“, „клети евро-роми“. Циганинът Стойков е образец за разпад на човешкото, за животинския нагон в гетото. Стойков и останалите от глутницата му са образец за обратна еволюция. За „деволюция“. Регрес. Упадък и разпад. Той е успешният продукт на сбърканата, извратена мулти-културна политическа коректност.
Наистина много искам да го попитам какво го накара да направи това. Наистина много.
Но, госпожи и господа, не, този примат не е българин. Отказвам да бъда сънародник с него. Отказвам да се срамувам заради него. С този не сме част от една нация, от една общност, от едно общество, от една държава. Защото този неслучил се човек и много такива като него не са част от никакво общество и никаква държава.
Обаче циганинът Стойков не е сам. Той има съучастници. И тук не говоря за останалите примати, участници в това подло и нечовешко нападение, чиято роднинска връзка вероятно се дължи на системно и последователно „традиционно“ кръвосмешение.
Съучастници на Стойков в тази гнусна и мерзка постъпка са Хелзинкският комитет, драскачите на сълзливи пасквили в кафявите пропагандни трибуни, като Маргиналия, Медияпул, КлубЗ, Дойче веле и прочее грантово-финансирани мулти-култи, полит-коректни полюции.
Циганинът Стойков и подобните му са техните питомци. Храненици и галеници. Те са „клетите“, „угнетените“. Те са техни подзащитни, когато нападат, изнасилват, грабят, режат с моторни резачки самотни възрастни хора. Просто малките угасващи български селца не са берлинското метро и изстъпленията на тези не-човеци не се записват.
Вчера съучастниците бяха щастливи. Вчера беше техният час. Хихикаха доволно и потриваха потни ръчички над клавиатурките си. Вчера се пенеха, тържествуваха, радваха се. Защото си мислиха, че са ни хванали. Че най-сетне са доказали неопровержимо, че ние, българите, сме изроди, примати, не-човеци. Най-сетне имаха възможност да дадат воля на омразата си към нас и към своя български произход, който видимо презират и ненавиждат.
Днес си траят. Защото дори техните увредени мозъчета разбират, че не могат да отрекат очевидното. Защото този примат не е българин. Уви, български гражданин, но не и българин. Вече чувам писукането на някое безполово гласче, което твърди дежурното „ама те и българите правят такива неща“. Обаче този не е българин. И това отвратително престъпление не е извършено от българин, а от техен питомец. И поведението му не може да бъде извинено и изтрито с подобни словесни полюции. Разбират и защо толкова време това нападение е било крито от немската полиция.
Защото в Германия продължава безумната и безотговорна политика на криене на престъпленията, извършени от германците „нов внос“. Защото питекантропите от записа много напомнят външно на афганистански „клети бежанци“. За това е крито.
И проблемът не е само в това, че Стойков е циганин. Както неведнъж е ставало дума, в Отечеството има достатъчно свестни и нормални цигани, български граждани, които вероятно сега се срамуват. Проблемът на Стойков и подобните му примати е, че не са част от обществото, а част от гетото.
В България има екс-териториални цигански гета, в които управлява родово-общинен строй, а не гражданско общество, не правова държава. В които върлуват престъпност, болести, кръвосмешение, блудство и прочее достижения на мулти-културализма и грантовото правозащитничество.
Гетата трябва да изчезнат. Да бъдат сринати и разрушени. Буквалните гета и преносните гета. Хоризонталните гета, като това в Гърмен и вертикалните гета във вид на блокове. Циганите трябва да работят, да учат; да станат част от това общество, а не от някаква паралелна реалност.
Това изисква усилия на държавата, а не заравяне на главата в пясъка, „ромски декади”, кражба на национални и европейски пари от мазни професионални цигани и фалшиви правозащитници и долно лицемерие.
Защото утре такива като този ще бъдат мнозинство. И драмата не е, че са мургави. Драмата е, че нямат образование, не могат нищо да правят и утре някой ще трябва да работи вместо тях. Докато го ритат по стълбите за удоволствие.
ВМРО от години предупреждаваме за това. Такива като въпросния от метрото са си същите – където и да отидат – в Добрич, гетото в „Максуда“ или Берлин. Те нямат родина и история. Имат бутилка бира в ръка и празнина между ушите. Престъпни елементи, социопати, които могат да нападнат в гръб сама беззащитна жена и да я пребият без причина. И да гледат тъпо след това.
Не ги наричайте българи.
Защото не са.

Ангел Джамбазки

Неактивен Форумният маневрист

 • Временно отсъстващ
 • Професионален шофьор
 • ***
 • ****
 • Публикации: 245
 • С лекарска забрана за влизане във форуми ;-)
Re: Какво представлява българина?
« Отговор #31 -: 07 Януари 2017 год. 10:40 часа »
По повод арматурата от началото на цитата... всъщност аз не искам да му размажа главата с арматурно желязо... повече ми се иска да му го натикам в дясното око докато се покаже отзад. Поне старата циганка може да си го познае после.. Да бъдем хуманни все пак...

Но по-интересното е, че новината е пазена в тайна, понеже са смятали, че въпросните са арабски мигранти, видиш ли, да не настроим обществото допълнително срещу мама Меркел..... В момента в който са се светнали, че са "българи", то веднага новината е пусната. И това става в Германия!!! Деба и райха деба, нищо не се е променило май от времето на Химлер (министър на пропагандата), просто не носят нацистка униформа.

А некой нещо да ми каже сега, ако може... евроценности ли, кво стана? Ей такова нещо може силно да ме накара да мразя ЕС, макар сега да съм убеден, че по-добро място за нас няма.. Крив и фалшив ЕС, изкриви и нас!


Неактивен Форумният маневрист

 • Временно отсъстващ
 • Професионален шофьор
 • ***
 • ****
 • Публикации: 245
 • С лекарска забрана за влизане във форуми ;-)
Да се обединим. Или не?
« Отговор #32 -: 26 Март 2017 год. 13:40 часа »
Днес ми излезе новина на телефона, в съседното село стачкуват срещу ферма за зайци. Ама стачкуват значи, смело и докрай! Обединили са се англетата и това е, няма сила дето да им устои. Ще спрат зайцефермата и това е!  https://www.facebook.com/StopGnosallsRabbitFarm/
С Брекзита същата работа, бяха разделени на две на референдума,но седмици по късно всички до един са за Брекзит. Обединиха се с толкова мощно, че дори и глупост да правят, ЗАЕДНО я правят. За това са голяма сила, защото се обединяват около наглед безумни идеи, но са заедно до последно. И вярват, и не ги интересува друго! Един ми призна, че е гласувал против Брекзита, но сега, казва, след като положението е такова, ще излеземе и ще сме по-силни. Точка. Край! Няма повече умуване!

Леко пренесох модела в българия. Но не съвпада. Ако една добра идея пръкне в пространството, все някой ще се намери да каже "Аз съм против". Защо и той не знае, но е против. Или ще вади вода от 10 дерета, само и само да докаже "Вие не разбирате".
От една страна това е много добре, показва свободно мислене, оригиналност и ние всички искаме да сме оригинални и свободомислещи. Какво по-добро от това?
От друга страна обаче това много пречи. Когато особено не си застрашен по никакъв начин, а си "на въпреки" само заради идеята да си оригинален.

Това е. Криворазбраната демокрация, соловата игра, вечното "контра" и "ре-контра". И неумението да се обединим. Няма инициативи, няма отбори. Има само соло игра! И "Всички са маскари!".

Не ги харесвам шибаните англичани, долни и лицемерни копилета са! Но са велика нация именно заради това, че са заедно във всичко. Знаят как да се обединят и го отстояват до последно! Казват си, аз съм малък но важен, аз съм войник на една голяма кауза...

А у нас само генерали.

Неактивен micyri

 • Професионален шофьор
 • *****
 • ****
 • Публикации: 763
Re: Какво представлява българина?
« Отговор #33 -: 26 Март 2017 год. 14:04 часа »
Това се казва манталитет.
Хареса ми в темата ,че България си я написал с малка буква.Тя вече с малка се пише :)
,след време и името ще изчезне.

Неактивен Форумният маневрист

 • Временно отсъстващ
 • Професионален шофьор
 • ***
 • ****
 • Публикации: 245
 • С лекарска забрана за влизане във форуми ;-)
Re: Какво представлява българина?
« Отговор #34 -: 26 Март 2017 год. 14:42 часа »
E ne... sgreshil sym s bukvata. Nadqvam se che I ti greshish s drugoto. :)
Pozdravi. Otivame da vidim dali moje da glasuvame

 

Чрез Бърз отговор, можеш да използваш bulletin board код и усмивчици, както и при обикновен отговор.

Забележка: Тази публикация първо трябва да бъде одобрена от модератор.
Име: Ел. поща:
Потвърждение:

Камиони с българска регистрация - какво тормози европепейците?

Започната от Форумният маневристФорум Колегите от офиса

Отговора: 4
Прегледи: 4536
Последна публикация 25 Октомври 2015 год. 16:38 часа
от Бриги Бичкията
Какво най-много ви дразни във фирмата в която работите?

Започната от V8Форум Работа

Отговора: 27
Прегледи: 10141
Последна публикация 07 Януари 2018 год. 03:43 часа
от Road Runner
Някакви затворени граници, какво става?

Започната от Форумният маневристФорум Професионални шофьори

Отговора: 1
Прегледи: 3463
Последна публикация 24 Септември 2015 год. 14:32 часа
от Roshko
Какво ядат тия животни, какви са тия мишки?

Започната от Форумният маневристФорум Общи теми

Отговора: 9
Прегледи: 5968
Последна публикация 17 Юни 2016 год. 20:56 часа
от Форумният маневрист
Mikko Korhonen - какво се знае и чува

Започната от Bro BoФорум Работа

Отговора: 10
Прегледи: 3705
Последна публикация 10 Април 2019 год. 14:04 часа
от Bro Bo
Какво се случи? Синдикати? Не, благодаря!

Започната от Форумният маневристФорум Инциденти

Отговора: 9
Прегледи: 5532
Последна публикация 16 Февруари 2020 год. 02:04 часа
от Bro Bo
Какво да носим в кабината?

Започната от jerikoФорум Професионални шофьори

Отговора: 30
Прегледи: 32551
Последна публикация 17 Ноември 2016 год. 01:27 часа
от Shofer
Какво ремарке да си купя

Започната от wrctransportФорум Ремаркета, ремаркенца и ремаркетища

Отговора: 13
Прегледи: 6551
Последна публикация 05 Юли 2016 год. 22:49 часа
от Форумният маневрист
Германия. Как и какво?

Започната от driver1Форум Германия

Отговора: 42
Прегледи: 20111
Последна публикация 08 Октомври 2016 год. 11:46 часа
от Форумният маневрист
Е какво му е на Слави?

Започната от цецодебелФорум Общи теми

Отговора: 0
Прегледи: 2749
Последна публикация 01 Април 2016 год. 23:36 часа
от цецодебел

* Последни мнения

No posts were found.