Публикувай отговор

Забележка: Тази публикация първо трябва да бъде одобрена от модератор.

Име:
Ел. поща:
Заглавие:
Икона на съобщението:

Потвърждение:

натисни alt+s за да въведеш/публикуваш или alt+p за да направиш предварителен преглед


Обобщение на темите

Публикувана от: roshko
« -: 27 Ноември 2017 год. 02:24 часа »

Агенция за подбор на персонала... дрън-дрън... телефонисти... Ежедневно, понякога ежечасно получавам СМС-и и и-мейли от Агенции с конкретни финансови и други параметри. Аборигени!!! Като не могат да се научат на елементарни правила. Да стоят  без шофьори и да се питат защо страната се обезлюдява!...
Публикувана от: driver1
« -: 26 Ноември 2017 год. 21:54 часа »

И аз съм абсолютно на мнение, че основните параметри трябва да бъдат съобщавани още в първоначалния анонс. Нищо трудно няма в това. И нищо компрометиращо. Просто би спестило време в излишни разговори и на двете страни. Мисля, че има няколко параметъра, за които всеки кандидат за работа се интересува предварително, преди да представи своята кандидатура:
1.Местонахождение на фирмата (ама не просто "в Испания", а конкретно.
2.Автопарк и състояние на свободните композиции.
3.Режим на работа и дестинации.
4. Форма на заплащане, формиране на брутния и нетния доход и ниво на осигуровките. (Умишлено поставих тази точка последна, но на всеки е ясно, че тя е от решаващо значение за решението на кандидата.

Иначе си е преливане от пусто в празно и подобни обяви са само повод за неприятни коментари, почиващи върху предположения.
В тази криза за шофьори, се чудя как работодателите не се научиха да се представят като такива.
Публикувана от: Road Runner
« -: 26 Ноември 2017 год. 21:20 часа »

Абсолютно и аз съм на мнението на roshko. Обяви без заплата не отразявам изобщо. Това е безумно. Защо е необходимо изобщо да си губим времето. Аз като съм в момента в Италия, трябва да се върна в България и от Варна да отида къде на интервю, само за да чуя заплата, която ще ме накара да избягам на секундата. А разходите? А загубеното време? А времето за предизвестието, евентуално? Моля, заплата и осигуровки трябва да се пишат. Иначе работодателят губи, не ние.
Публикувана от: roshko
« -: 16 Октомври 2017 год. 22:10 часа »

Как така "няма как"? Извинявам се, ама по-голяма глупост не бях чел! Предайте много ПОздрави на клиента си от roshko, и му предайте, че когато си изям ябълката, ще ида до Испания на интервю, за да разбера що за скапана фирма търси глупаци!
Публикувана от: Форумният маневрист
« -: 16 Октомври 2017 год. 12:09 часа »

Благодариме, колкото толкова :)
Публикувана от: Katerina Rusinova
« -: 16 Октомври 2017 год. 09:50 часа »

Здравейте, kras,

Безспорно въпросите, които сте задали към позицията са резонни и е важно да има информация по тях. Но както сам сте забелязал аз представлявам агенция за професионален подбор на кадри и за съжаление нямам информация относно посочените от Вас въпроси. Работата на посредническата агенция е да обяви вакантна позиция към свой клиент, след което да свърже заинтересованите и отговарящи на изискванията към позицията кандидати с клиента. След тази свръзка клиентите ни предоставят подробна информация за обявената вакантна позиция директно на одобрените кандидати. За съжаление няма как всяка компания да предоставя информация "от кухнята" си на посредническите агенции. Така или иначе дори и при едно директно кандидатстване по позиция към компания "X" по обява, не се получава детайлна информация за позицията само от обявата, а на последваща среща за интервю. Засега бих могла да отговоря само на 2 от Вашите въпроси:

1. Договора е към българска компания;
2. Базата на компанията се намира в Испания.

Информацията по заплащането като практика никога не се коментира на първа среща, още по-малко такава се предоставя от посредническите агенции в повечето случаи, като има и изключени, разбира се.

Така, че ако някой все пак прояви интерес към предоставената информация за позицията и отговаря на посочените изисквания към нея, нека се свърже с мен и това което бих могла да направя е да го свържа с клиента ни, за да обсъдят по-подробно детайлите около позицията.

Оставам на разположение за въпроси.

Хубав ден и успешна седмица!

Поздрави,
Катерина Русинова
Публикувана от: Форумният маневрист
« -: 15 Октомври 2017 год. 18:10 часа »

Ето за това е форума и горещо препоръчвам на всички тръгнали да кандидатстват по обяви, най-напред да направят едно проучване и да видят какви въпроси са зададени и съответно какви отговори са върнати.
Никой с никого не иска да се заяжда, благодарни сме за пуснатите обяви, дет се казва, но да е ясно кой какво предлага, както от страна на работодателите, така и от страна на кандидатстващите. Има изисквания към нас - съответно и ние е редно да имаме изисквания и да питаме за условия.
Но да дадем възможност на Г-жа Русинова да отговори!
Публикувана от: micyri
« -: 15 Октомври 2017 год. 17:55 часа »

Естествено, така написана обявата ще има поне 10 други въпроса за заинтересованите.
Обаче по вероятно е да няма такива поради посредническите фирми който не са запознати с тънкостите в бранша и дават подвеждащи отговори.
Публикувана от: Форумният маневрист
« -: 15 Октомври 2017 год. 15:06 часа »

Здравейте, от името на заинтересованите, които ще попаднат на обявата:

1. Договорът с български работодател ли ще е?
2. Заплащането:
  а) основна заплата колко?
  б) среден общ доход -изчислява се на база? 
3. Къде се намира базата и какви условия има за шофьора в нея? Душ, пералня, интернет, служебен автомобил за ходене до магазина?
4. Кабините на камионите с какво са оборудвани? Имат ли хладилник? Пишете че става въпрос за соло камиони, обикновено такъв липсва.
5. В коя държава се правят 45 часовите паузи и при какви условия - кабина или стая?

Като разгледах сайта ви, останах с впечатление, че сте посредническа компания, така че очаквам на някои от въпросите да не може да отговорите, но все пак.

Ако някой се сети друго нещо важно, да пита
Публикувана от: Jobs Partner
« -: 10 Октомври 2017 год. 15:57 часа »

Здравейте,

За наш клиент, компания занимаваща се с международни хладилни превози, превоз на опасни товари и превоз на храни, търсим кандидати за позиция Шофьор на товарен автомобил за международни превози. Соло камиони, релации от Испания - Германия - Бенелюкс - Италия - България. Компанията предлага, за назначените на трудов договор служители, автобусен или самолетен билет, който в последствие се удържа от първото възнаграждение на служителя. При желание от страна на шофьора, компанията осигурява 50 евро на месец на човек за квартира.Фирмата осигурява отпуски на ротационен принцип като до две отпуски на година се поемат пътните разходи.
За повече информация може да се свържете с мен на номер 0888 107 909 или да ми пишете на имейл Katerina.rusinova@jobspartner.com.

Благодаря Ви предварително за вниманието!

Хубав и успешен ден!

Поздрави,
Катерина Русинова

* Последни мнения

Re: Странно нарушение от boroman21
[12 Февруари 2019 год. 00:55 часа]


Re: Странно нарушение от Bro Bo
[11 Февруари 2019 год. 21:51 часа]


Re: Странно нарушение от boroman21
[09 Февруари 2019 год. 20:32 часа]


Re: Странно нарушение от Bro Bo
[09 Февруари 2019 год. 11:13 часа]


Re: Двойка при 3.5т от Hell4hustler
[07 Февруари 2019 год. 11:02 часа]


Re: Двойка при 3.5т от roshko
[07 Февруари 2019 год. 10:42 часа]


Re: Двойка при 3.5т от Hell4hustler
[07 Февруари 2019 год. 10:07 часа]


Re: Двойка при 3.5т от roshko
[06 Февруари 2019 год. 16:04 часа]


Re: Двойка при 3.5т от Hell4hustler
[06 Февруари 2019 год. 15:18 часа]


Re: Англия не е като в Европа от Bro Bo
[05 Февруари 2019 год. 02:28 часа]