Публикувай отговор

Забележка: Тази публикация първо трябва да бъде одобрена от модератор.

Име:
Ел. поща:
Заглавие:
Икона на съобщението:

Потвърждение:

натисни alt+s за да въведеш/публикуваш или alt+p за да направиш предварителен преглед


Обобщение на темите

Публикувана от: Форумният маневрист
« -: 14 Юли 2018 год. 17:50 часа »

Нема нищо лошо да харесваш скъпи коли, стига да си коректен към хората около теб. Нещо което не виждам да се е случило в случката която описа, както изглежда и в други от такова естетво.
За мойте възможности аз също карам хубава кола, но дори и да се изхвърля като еди кво си на пясък с нещо още по мега и хипер, дори да го отгладувам, то няма да направи впечатление на никого, понеже никой няма финансови взаимоотношения с мене. Но да даваш ония малките заплати и да претендираш с най-скъпата кола, не че е грешно, не е, закона го позволява. Неморално е. И хората почва да им горчи едно такова.
А в капитализма морала е от най-голямо значение. Бизнеса ИЗИСКВА доверие. Никога няма да видиш гражданин на западна държава да се държи като руски олигарх, независимо колко е богат. Тоя напудрен лигльо сигурно не може да носи на истински богатите хора  подноса с чая сутрин, но иначе ела ме виж, караме Бугати.
Ти и аз каквито и коли да караме, ние не сме публични личности и не прави впечатление.
Разбираш ли, че ако ти се кара хубава кола, можеш да си платиш, да се возиш, да я наемеш за седмица-две и пак ще си начешаш крастата, ще се снимаш, ще ти остане спомен. Обаче да платиш 5 милиона, в същото време сканиите ти, милите, със сцепени брезенти... глупаво е някак си. Или викаш - друго си е да кажеш "Аз притежавам". Добре, ОК...
Еми...хайде.
Казваш за мен, но и ти не ме четеш внимателно - казал съм, не, че си болшевик, а, че начинът ти на мислене в случая е болшевишки - щом е богат, значи е престъпник!

Ама нищо подобно не съм казал. Но ако трябва сега в тоя момент да кажа нещо, би било: Щом е богат и го бият мутри, значи може би не му е чиста работата. Ето това казвам.

Аз имам приятел, ама като брат ми е, живее оттам океана, миналото лято му ходих на гости. Кво да ти кажа, доход от над милион на година, къща за снимки... Но по никакъв начин не го тресе звездоманията, ха познай защо? Защото така е възпитан, и защото няма да направи впечатление на никой, ако вземе да си купува подобни играчки. Дори напротив, ще стане интересен за едни служби. Произхожда от богато семейство и познай, баща му по никакъв начин не може да кажеш, че е имотен човек. Кара си една корейска малка кола и толкоз. Няма се учудя, ако тази фамилия има дори повечко пари от въпросния манекен, но не чувстват нуждата да се показват. Никой не ги е чул, никой не ги познава.

И накрая нещо което съм разбрал на младини и гледам да го спазвам доколкото мога и това не е мое откритие, това е стара мъдрост: "Парите обичат тъмнина и тишина. Осветлиш ли ги, отиват си."
Както щеш го разбирай. А и още една народна мъдрост: "Въшката като се насмуче, излиза на челото"

Само още едно нещо прави много силно впечатление за много кратко време - пръднята!
Публикувана от: driver1
« -: 14 Юли 2018 год. 02:04 часа »

Еми...хайде.
Как извъртя нещата, може и политик да станеш...
"Щом го бият, значи има защо"? Ще кажеш ли същото и за пребитите и дори убити старци? Все пак боят си е бой и си има своя повод. При старците - обикновено заради пари. Е, при Алексиев е заради същото. Само дето нивото е много различно.
Иначе - пука ми за Алексиев и фирмата му! Казваш за мен, но и ти не ме четеш внимателно - казал съм, не, че си болшевик, а, че начинът ти на мислене в случая е болшевишки - щом е богат, значи е престъпник! Може и да е, но не става такъв, защото ти така мислиш, или го писали някъде. Пак ти препоръчвам - ако знаеш нещо конкретно за незаконност, незабавно го докладвай! Иначе си е бла-бла. По паркингите съм чул какви ли не небивалици, че понякога ме е било яд, а понякога съм се смял. Само, че дрънканиците по паркинги и форуми са едно, а в реалността се действа по друг начин.
Ш'ти кажа как действах аз в случая. Когато с колега  обявихме на Алексиев, че напускаме и заминаваме за Испания, от чиста злоба, че си тръгваме сами се опита да ни направи сечено. Каза, че му нанасяме щети като тръгваме внезапно. Да, обаче, ние бяхме предвидили това и без той да знае бяхме качили на камионите двама от сменниците и те вече дори бяха на път. Показахме му и ЧМР-тата и ТИР-карнетите от които бе видно кога сме си пристигнали, кога сме разтоварили, натоварили и камионите тръгнали на път. Защото искаше да ни уволни дисциплинарно за неявяване на работа три поредни дни. Всъщност, ние разтоварвахме и товарихме през това време, а колегите получиха композициите готови за път. Не, че ми пукаше, ако ме уволни дисциплинарно, защото в Испания това няма никакво значение, но пък се опита да ни задържа трудовите книжки за залог. Тогава се амбицирах, отидохме в централата на КНСБ, прие ни адвокат, даде ни някакво писмо, отделно са се обадили и във фирмата. Не знам какво са говорили, но факт, че след пет дни книжката беше предадена на жена ми, защото ние вече бяхме заминали.
Разказвам това за да илюстрирам, че подкован ли си с документи и законни доводи си силен и надвиваш. Същото упражнение го повторих години по-късно и в Испания и съм предоволен от резултата.
А когато коментираме съмнения и вестникарски тъпни си е чесане на езици - нищо сериозно.


И последно: Ако имах финансовата възможност и слабостта към скъпи и мощни коли, нямаше да се колебая да го направя. Та и да се снимам край тях.И хич не ми пука за общественото мнение! Всяка коза - за свой крак! Животът си е мой и не дължа обяснения никому. Пък, ако някой има доказателства, че не го живея по правилата - ей, я прокуратурата - заставаш с името и данните си но и носиш отговорност за твърденията си. Т'ва е положението - едни ще карат Бугати, други - по-скромни коли. Разбирането за световната справедливост и равенство е утопия.
Публикувана от: Форумният маневрист
« -: 14 Юли 2018 год. 01:24 часа »

Валерка, слушай сега кво баем мой човек. Мани го болшевишкото мислене за некой друг. Мойто не е и никога не е било такова. Може да съм прост, глупав, грозен и какъв ли не, но комунист, хеле пък болшевик, айде да се уважаваме.  ;D И моля те, не украсявай казаното от мен. Единственото което писах по повод данъците е: Ако е забогатял, дано си е плащал данъците. Толкоз. Нищо повече не съм писал, загатвал, вменявал и т.нат. Ако си ги е плащал, чудесно. Пак прегледай какво съм писал, ако желаеш, за да не се самоцитирам.
Другото - един шофьор го изкарал за вратовръзката иззад бюрото. Охраната му го овардила. Друг път го били в поршето му. Абе и други богати хора има, и с повече камиони, ама не съм чул някой да е гърбен. Говорим за хора от транспорта. Бият в едни други сфери, ти се сети кои са.  Хората не ги бият за нема нищо. А кой-кого наел, предполагам знаеш подробности, щом твърдиш, макар мен да ми се не вярва.  Аз просто споменавам житейски факти.  И твърдя, че тия дет ги побииват си има защо. Пак ще кажа, че на такъв работата изглежда не му не е чиста, независимо колко му е печен счетоводителя и адвоката. Дори именно заради това!
Третото - на фона на всеобщата мизерия, да демонстрираш най-скъпата кола (при все, че и по-богати от теб не си я купуват) е малко инфантилно, глупаво, нахално и знам ли още кво, ти си избери.

И финално - кой от къде има информация не знам, но ти не обори нищо от това което въпросния сайт е писал, с изключение за кифлите, дето ги "хапвал", което го поставя въпросния в още по-лоша светлина. Дори даде допълнителни пикантности, вероятно си по-добре информиран от медиите, и сигурно си, след като си бил там дълго време. Нема лощо, но вместо да му изпишеш веждите, му избоде очите.

А, още нещо. Понеже всичко това което е казано, ти го потвърди по един или друг начин, но си твърдо на нож с мене, макар че не разбирам защо - не ти се сърдя. В крайна сметка говориме за едни и същи неща, но понеже аз съм ги казал, ти реагираш. Виж, ако беше дошъл някой от Биомет, да потвърди, така както ти, тогава може би нямаше да има такава реакция.
Хайде с най-добри чувства. :)
Публикувана от: driver1
« -: 13 Юли 2018 год. 19:51 часа »

И тоа ли е от "клетниците", кандидат фалиращи? Ам' моа ли да им го нафарфора на всичките кандидат фалиращи, да го т**а на ...
Осемс'ин леа заплата, карай неска и нощеска, бутай колички... он  дал десетки милиони за скъпи играчки... Къ тъй, ве!?!?
Тук ми иде да кълнА като тълпа циганки на "женския", ма... ай от мен да мине...
Най-бедната страна в Европа - на едно от първите места по брой ултра-мега-хипер луксозни автомобили на глава от населението. Хващам бас!...

Не, тоя не е от клетниците - кандидат-фалиращи. Камион на Биомет не си видял на смехотворните столични паради. Няма и да видиш...
Дано в Биомет заплатата да е станала 800лв., но се съмнявам да е над минималната, като навсякъде.
По мое време беше 165лв. и с месеци забравях да си я потърся. Не съм бутал колички, но пък возехме много групажи. Най-вече за Франция, Испания и Англия с кенефи от Севлиево. Много сладки курсове! Няма да казвам защо...
Ако онова време можеше да се върне, както сме и във ЕС, веднага си подавам документите за Биомет отново. Па нека съм балък.
Не си позволявам да коментирам фирми в детайли, от които нямам лични впечатления. Па не си плащал данъците, па колите му били скъпи, па шофьорите - гладни...Дрън-дрън!
Красимир като е толкова убеден за данъците, да подаде сигнал с информацията си, където му е мястото. Това е малко остатък от болшевишкото мислене - щом е богат, значи е мошеник. Алексиев не, че не е, но го прави с такт и умение, а не с лакомия. Счетоводителката му Мариана Бижева е виртуоз в отчетността.

И последно, към Красимир: Алексиев го нападаха и биха мутри, наети от конкуренцията, а не данъчни чиновници. Много на едро обобщаваш повечето неща от нищожната информация, която имаш, почерпена от медиите, които си пишат каквото им падне.

За илюстрация: току-що чух по БТВ да съобщават, че след представително проучване станало ясно, че медиите се ползвали с най-голямо доверие! Ти да видиш! Ако това проучване е вярно, ще обявя оня Иво Христов, от БСП, (с 80-те% дебили) за свой кумир. Прав ще се окаже.
Публикувана от: Форумният маневрист
« -: 09 Юли 2018 год. 14:03 часа »

Бе то и оня, Цветан Василев беше избран за банкер на годината, ама ей го кво стана..
Валери, рядко се случва, но този път не съм съгласен с тебе а виждам, че с Рошавия сме на един акъл, но го изразяваме по различен начин.  Мойте опoрни точки за да го коментирам този са прости: Богатей, но си плащай данъците, а малко скромност не е излишна, създава ореол на доверие. Но това съм си аз...
Първо не те провокирам да му адвокатстваш. Пък и това е просто твоята гледна точка, не адвокатстване. Аз пък просто давам моята гледна точка. Нито намеквам, че те е преебал, не съм го и помислил за тебе, но не спирам, да си го мисля, за други колеги. Само факта, че заплатите и доходите, които осигурява на работниците са далеч от приемливите и вече почва да ми кафенее. Също така съм виждал нови композиции, а неговите са доста уморени вече, далеч от лъскавите. Още пърхат из Англия и виждам стари Скании и кърпени брезенти. Верно, из пътищата на България има и по-зле, но вече има и доста по-добре. Така че не вярвам да е толкова хай-тек фирмата му, поне от това което виждам. Може в един момент и така да е било, но сега не ми личи да е такава съдейки от камионите му.
Знам и други фирми в транспортния бранш, хем големи, па никой не е ял бой, заради бизнеса си. Тоя щом са го гърбили, начи е имало някаква сериозна причина за това. За нема нищо, никого не са измъквали с бой от колата му. Транспорта е извън вероятните причини. Може да е нещо друго. Не му е чиста работата на човек, който ходи с охрана. Единствената охрана която мога да приема, е ако си супер холивудства звезда и охраната пази личното ти пространство, а не живота ти.
Кат се замисля, кмета на Лондон управлява активи за милярди, какви ти милярди, трилиони сигурно, обзалагам се, че бърка (разбирай слага ред в града си) в бизнесите на много влиятелни чички, а престъпността в Лондон е такава, че нашите мутри са просто едни чавдарчета пред батковците, и пак пича си ходи на работа с метрото и без охрана. Вестника в джоба и леви, десни, пеша. Другия английски изклесък, външния министър Борката си пердаши из Лондон с колело. Постоянно го снимат. Не че нямат пари, сигурно са доста по-богати, но не са позьори, кат тоя нашия уникат.
В нормална държава, само като се снимаш до скъпа кола и почват да те разследват. Това, че в офиса му през месец е имало данъчни - само може да ми докаже, че държавата не е нормална, а леко подкупена. 
Тоя се е изшебечил с най-скъпата кола в света, дето много по-богати от него не си я купуват, пък ние трябва да му ръкопляскаме и да не задаваме въпроси?

Питаш ме дали не бих се похвалил ако си купех такава (скъпа и хубава) кола. Е, точно тази няма как да стане, ами да ти кажа, колата ми много хубава, и ако това е мерило, бая кифли се обръщат след нея. Ама не съм се снимал никъде. Просто ми е кеф, че я имам, купил съм това, за което мечтая, и най-вече е съобразена с доходите ми. Да добавя, че предимно карам другата кола, простичко дизелово ситроенче за градска возия. Пак съобразено с доходите.

И Росен много правилно каза - заплата 500 лева, бачкай днеска и нощеска, а тоя сменил коли за 10 милиона. Малко, как да го кажа...  абе не е редно някак си, на фона на всичко останало.

Когато се зачетох в новината не знаех, че става въпрос за транспортен бос, викам си некой бандит, а тия де ли му се радват журналята... после прочетох БИОМЕТ и ми стана едно криво такова, за това споделих, а не за да влизам в конфликт тука. Даже бях забравил, че Валери е бил биометаджия и може да каже тва-онова.

Пиис! :)
Публикувана от: roshko
« -: 08 Юли 2018 год. 23:44 часа »

И тоа ли е от "клетниците", кандидат фалиращи? Ам' моа ли да им го нафарфора на всичките кандидат фалиращи, да го т**а на ...
Осемс'ин леа заплата, карай неска и нощеска, бутай колички... он  дал десетки милиони за скъпи играчки... Къ тъй, ве!?!?
Тук ми иде да кълнА като тълпа циганки на "женския", ма... ай от мен да мине...
Най-бедната страна в Европа - на едно от първите места по брой ултра-мега-хипер луксозни автомобили на глава от населението. Хващам бас!...
Публикувана от: driver1
« -: 08 Юли 2018 год. 11:08 часа »Провокираш ме да пиша, едва ли не като адвокат на Алексиев. Абсолютно не се шегувам. Едва ли има друг бизнесмен от неговото ниво, който толкова рядко, да не кажа - никога не е давал интервюта. Преди няколко години беше номиниран и избран за "Мистър икономика". Сигурно не го знаеш? А сещаш ли се защо не го знаеш?
Това, че се снимал до колата си в Инстаграм, какво трябва да означава? И и аз да имах такава кола, и аз с удоволствие бих се похвалил и снимал с нея. Ти не би ли? Ако кажеш "не", няма да ти повярвам.
Имал охрана, а бил обикновен превозвач? Така може да говори само човек, който не е в час и информацията му е повърхностна.
Само по мое време Алексиев и нападан и пребиван поне два пъти! Единият беше в самия център на София, на ул. "Оборище", когато мутрите го спряха и измъкнаха от поршето и го биха. Спаси го случайно минаващата оттам с екипа си Маргарита Михнева.
Вторият път беше на улицата пред вилата му тогава в Банкя. Доста го бяха префасонирали тогава и даже отсъства известно време от работа. Едната му пластична операция е принудителна в следствие на това.
В този бранш е жестока конкуренция и застрашеността от покушения за откуп, или за отмъщение е много висока. А "Биомет" се намеси на транспортния пазар, когато имаше едва няколко фирми, които нямаха особен повод да са доволни от това. "Вили Бец" беше изместен от една от най-апетитните си хапки - транспорта на продукцията от "Идеал-Стандарт" - Севлиево. "Скорпио" направо фалира. Имаше и други...Дълго време единствено "Биомет" и "Транскапитал" бяха големите играчи на този пазар.
Родителите му не са от номенклатурата, но баща му - бай Георги си е бивш служител на ДС. Това никога не е крито и се знае от всички. Много е възрастен вече, но изключително жизнен и до днес обикаля автогарата за да "контролира" работата на персонала. Няма никакви функции във фирмата, просто осмисля времето си човека.
Аз сигурно съм един от тези "балъци", които е преебал, докато е забогатявал. Нека е така, не се оплаквам. Всъщност, всичко беше едно надхитряне и игра на нерви. В крайна сметка личния ми баланс смятам, че е положителен след това приключение. А когато почувствах, че става отрицателен се разделихме.
За данъците няма как да знам. Мисля, че всеки опитва да поспести оттук-оттам. Знам, че никога не е разследван, или наказван по тази тема. А данъчните често бяха в офиса и ревизираха фирмата по цял месец.
Опитвам се да не гледам в чуждата паница - това, че карал Бугати и имал вила в Монте Карло не ме дразни. Фирмата му е много лъскава и набляга на качеството, а не на количеството. Очевидно се ползва и с авторитет и доверие от световни фирми, като ШЕЛ и др.
"Биомет" си е фактор на този пазар. Но негови камиони не участваха в глупавите протести срещу Закона Макрон и боричканията между превозвачите - да има ли Транспортна камара, или не.
Мен ме дразнят разни потурнаци, които нямат пари в банката за да заредят шофьорите им гориво, но карат джипове за по 150-200 хиляди евро.
Дразнят ме и тези набедени "превозвачи", чийто камиони са със търчащи телове по гумите, но задължително колата им е Мерседес, модел 2004г. и са горди, че са едва третият и собственик, а първите двама са били пенсионери-инвалиди...
Има и още много подробности, които знам. Има и много, които не знам, случили се след мен в "Биомет". Например за бизнеса с ветропарковете.  Но не е зле да не се пише на ан'гро въз основа на медийни измислици.
Няма да ставам и биограф на фирмата, просто споделям неща, на които съм бил свидетел. Има и много други неща, които не могат да се напишат във форум. Затова - по-кротко с обобщенията.
Публикувана от: Форумният маневрист
« -: 08 Юли 2018 год. 00:59 часа »

Не обича да е в светлината на прожекторите? Сигурно се шегуваш! :)
" ...Ваньо Алексиев. Самият той се похвали в профила си в инстаграм."
Той заради себе си, а не за фукара си е купил тая кола.

Е ако бизнеса му е с тия нема и двеста камиона, се ми се види, че таа колица му е в повече.. ма нейсе, той си знае.
И аз си падам по убави коли, ама само си падам. Знам, че мога да си взема кола която е  максимум 1/6 от годишния ми доход след данъци и да не я сменявам по-често от 3 години.  И това правило е универсално. Всичко по-скъпо е изцепване, и че патим ако се пробвам.
Чета сега и охрана имал. Па от кой толко се охранява? Нали има просто едни камиони?
Не съм социалист и не ми дреме колко шофьора е преебал, щом като има балъци за преебавка, докато е забогатявал. Даже не ми дреме и от произхода му.  Не е незаконно да се родиш в семейство на номенклатурчици.
Обаче ми е интересно, дали си е платил данъците, щото евала на всеки дет е забогател, ама требва да си е платил данъците, нема друго условие.
Публикувана от: driver1
« -: 07 Юли 2018 год. 19:29 часа »

Повечето от това, което съобщават "Факти.БГ" не са факти, а измислици. Камионите са около 170, автобусите - 20-25 и от няколко години ги е спрял за Европа, цистерните са собственост на веригите бензиностанции, негови са влекачите. Къщата в Барселона е всъщност къщата на брат му Ненчо, който е шеф на представителството за Испания. За вила в Монте Карло нищо не знам...
Че не си падал по кифли абсолютно не е вярно - всичките му държанки досега са кифли. Отличава се с това, че когато поредната му омръзне и намира скъпоплатена синекурна длъжност във фирматъзка с тъмен костюм.а му, или си тръгва със скъп подарък...
Има наистина няколко пластични операции, първата беше на носа. Много е суетен, това е вярно. Никога не съм го видял на работа с друго, освен с искрящо бяла риза и вратовръзка с тъмен, скъп костюм. Смята, че се храни здравословно - белтъци и пр. Да, наистина ходи редовно на фитнес, но това не беше пречка преди години един серт-колега да го извлече за вратовръзката иззад бюрото му, та после бодигардовете му го спасяваха.
Забележителен е с това, че не обича да дава интервюта и да е в светлината на прожекторите. Винаги търси най-доброто за възможностите на фирмата - техника и оборудване.
Изключителен работохолик - беше време, когато сам въртеше петнайсетината камиона с които бяхме тогава и когато и да му позвъниш, никога не е негодувал, дори да е в 3.00ч. през нощта!
Наистина е любител на добрите коли. Първите ми спомени са за едно БМВ 6-ца, естествено втора ръка. После - черно Порше Карера, после Ягуар, джип БМВ Х5, имаше Ролсове, Ламборгини и вече им губя сметката. Не се учудвам, ако е дал един куфар пари за Бугати.
Имението му в Рибарица може да събере очите и на американски милионер - басейн, сграда за гости, за охраната, и частен манеж за коне.
Да е жив и здрав - знае как се правят пари и има феноменална памет. В тази фирма и аз стъпих на краката си. Тогава не беше никак лесно, но пък импровизациите бяха повече възможни. Когато почувствах, че започнах да боксувам на едно място си казахме сбогом и всеки по пътя си....
Публикувана от: Форумният маневрист
« -: 07 Юли 2018 год. 16:58 часа »

Знам, че е жълтина но се зачетох, па гладам БИОМЕТ...
Това възможно ли е? Като изключиме подробностите.. да  дадеш 5 милиона за кола, са извинявай, ама колко пък да си баровец със 500 камиона... И изобщо толко ли са?
Странна държава със странни хора е това България.
Публикувана от: Форумният маневрист
« -: 07 Юли 2018 год. 16:55 часа »


Публикувано във факти.бг:
В България вече има Bugatti Chiron за 5 милиона. Собственикът на ултра автомобила е Ваньо Алексиев. Самият той се похвали в профила си в инстаграм.

Притежателят на най-скъпия автомобил в България - Ваньо Алексиев е роден извън страната - в столицата на Уругвай - Монтевидео на 7.10. 1963 година, допълва "Уикенд".

Разправят, че баща му е бил от близкото обкръжение на легендарния Гето Найденов, ръководител на държавното външнотърговско предприятие "Тексим" през 60-те и 70-те години на миналия век. Няколко години след раждането му родителите му се прибират в България. Макар вече да е на 55, Алексиев изглежда с 20 години по-млад в следствие на серия пластични операции.

Баровецът е известен с пословичната си суетност и с честите си посещения в реномирани клиники за разкрасяване. Той спортува 5 пъти седмично по 2 часа под наставленията на квалифициран инструктор. От къде са обаче милионите на ексцентрика? За разлика от парите на повечето нашенски асове, неговите са изкарани напълно законно. Алексиев е собственик на транспортната фирма "Биомет". Големите печалби на суетния тузар идват основно от хладилните му камиони, които зареждат с храна едни от най-големите вериги - "Била", "Кауфланд", Лидъл".


Алексиев зарежда и с горива веригите бензиностанции "Шел" и "ОМВ". Фирмата му разполага с 55 модерни автобуса, които кръстосват България и Европа. Лъвският пай от печалбите на Ваньо обаче идва от международната спедиторска и транспортна дейност на тировете на "Биомет". Фирмата му разполага с над 500 тира и има офиси и складове в Испания, Англия, Франция.

Твърди се, че Алексиев притежава апартамент от 500 квадрата в центъра на Париж, лятна вила в Монте Карло, жилище в Лондон и къща в Барселона. В България баровецът живее в просторна къща в столичния квартал "Бояна". Въпреки че от години привлича вниманието на златотърсачките, Ваньо не се вълнува от тях.

* Последни мнения

Re: Странно нарушение от boroman21
[12 Февруари 2019 год. 00:55 часа]


Re: Странно нарушение от Bro Bo
[11 Февруари 2019 год. 21:51 часа]


Re: Странно нарушение от boroman21
[09 Февруари 2019 год. 20:32 часа]


Re: Странно нарушение от Bro Bo
[09 Февруари 2019 год. 11:13 часа]


Re: Двойка при 3.5т от Hell4hustler
[07 Февруари 2019 год. 11:02 часа]


Re: Двойка при 3.5т от roshko
[07 Февруари 2019 год. 10:42 часа]


Re: Двойка при 3.5т от Hell4hustler
[07 Февруари 2019 год. 10:07 часа]


Re: Двойка при 3.5т от roshko
[06 Февруари 2019 год. 16:04 часа]


Re: Двойка при 3.5т от Hell4hustler
[06 Февруари 2019 год. 15:18 часа]


Re: Англия не е като в Европа от Bro Bo
[05 Февруари 2019 год. 02:28 часа]