Публикувай отговор

Забележка: Тази публикация първо трябва да бъде одобрена от модератор.

Име:
Ел. поща:
Заглавие:
Икона на съобщението:

Потвърждение:

натисни alt+s за да въведеш/публикуваш или alt+p за да направиш предварителен преглед


Обобщение на темите

Публикувана от: Topdrivers INFO-BOT
« -: 26 Март 2019 год. 01:29 часа »


Британското правителство приготви авариен план за управление на трафика в случай на Брекзит без сделка, за да предпази трафика от тапи по главните пътища за достъп до пристанище Доувър и Евротунел. Проектът се нарича "Операция Брок" и бе активиран по-рано през деня.

От днес, 25-Март-2019, Понеделник, ще се ползва насрещно движение по М20 юг с начало северния Пътен възел 8 (Мейдстоун) до Пътен възел 9 (Ашфорд). Камионите движещи се в посока континента са насочени в лентата посока брега със скорост 30 мили в час. Останалия трафик е пренасочен в платното посока Лондон, със две ленти във всяка посока при скорост 50 мили в час. Водачите трябва да следват новата пътна обстасновка от Пътен изход 8  до пътен изход 9 по М20

Според новите промени, и за улеснение на трафика към тунела по М20, камионите могат да бъдат пренасочвани към Летище Манстон, което може да бъде използвано и като паркин. Ако се налага, магистрала М26 също може да се затваря и да се използва като паркинг за камиони.


Операция Брок по фази и според брой камиони които участъкът може да поеме.
Операция "Брок" е на стойност 25 милиона паунда и е част от по-големия план Операция "Жълт Чук", създаден в помощ на правителството да се справи с краткосрочните последствия от изход без сделка.

* Последни мнения

No posts were found.